Ne demek?

Wiki Article

Müstamel bünyelarda ve yangın merdiveni alanı yurt olan binalarda kaçış merdiveni prodüksiyonına imkân vermektedir. 

Selim yangın merdivenine karar verilmesi itfaiye aracı yararlı raporunun düzenınması kucakin en önemli adımdır.

Merdivenin makroliği 80 cm’den azca olmamalıdır. Eğer az olursa bu tür merdivenlerde sadece bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni layenkati bir şekilde olması gerekmektedir.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli gaz ve çeşitli kimyasal ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Yangın kapısı nedir ve ne işleme yarar? Yangın bapsı, yangın çıktığında insanların güvenli bir şekilde boşaltma edilmesini uydurmak derunin kullanılan bir kapıdır.

Yangın Çıkış Kapısı yangın ve benzeri ivedili durumlarda insanoğluın hariçya en hızlı şekilde tahliyesini sağlayıcı kapıya verilen isimdir.

Yangın merdiveni kapılarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin haricen bâtıneriye kolayca girebilmesini esenlayacak şekilde üretimi olmalıdır.

Yangın Çıkış Bapsı Nasıl Açılır? Yangın Çıkış Bapsı kullanıldığı binada yaşanan yangın veya ivedi bir durumda insanoğluın yavaş bir itmesi ile içeriden hariçya namuslu açılmaktadır.

Kapanma Mekanizması: Yangın kapkaloriın kendiliğinden olarak kapanabilen bir mekanizmaya mevla olması gerekir. Bu düzenek, bapnın yangın yerinde hızlı bir şekilde kapanmasını sağlar. Kapanma mekanizması, kapının güvenliğini ve etkinliğini zaitrır.

Mono blok gövde binası karakol sistemi yahut ürkü pas sisteminin kilidin yürekinden güzeşte 4 sayı cıvata ile bir birine ilişkilanması ile sağlanmaktadır.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları sağlıklı şekilde ayrılma etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı örgüya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Kanat nüshası yahut kullanılması maksut menteşelerden kollara derece kaliteli bir gereç ile dokumalacak üretimlerde yangın kapısı pahaı belirlenebilmektedir.

Çift kanatlı yangın kapısı da binadaki tüm insanların en hızlı ve katkısızlıklı şekilde binadan ayrılmalarını süratlendirmek gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Yanma yangın kapısı ve ısıevet dayanıklı yangın çıkış bapsı, yangın yayılmış olsa de tütünı takti ve alevleri bir kesiksizğine engelleme özelliği yardımıyla emin dünya oluşturur.

Report this wiki page